Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vklidecku

3. 9. 2009 9:35
konec malých stran

Ono to vypadá i tak ,jakoby pan melčák provozoval svoje aktivity na něčí popud,jakoby toto bylo vyvoláno záměrně,s cílem změnit USTAVU.Ustavu změnit tak,aby u nás platil většinový volební systém.Vítěz bere vše-sestavuje rozpočet bez malých stran,bez koalic.....vše ve veřejném zájmu,jak je nám předkládáno.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

2. 9. 2009 18:26
Skromné upozornění

Pane autore, toto Vaše konstatování přichází dost pozdě, partajnická nadvláda je tady zabydlená už delší čas, od doby kdy demokracie podlehla partajkracii  zvláštního typu raženého taktovkou V.Klause, a dost odlišného od právních a vskutku demokratických  zemí. Ještě si dovolím Vás upozornit, že situace je stejná i na Moravě a ve Slezsku pokud se Vám to do Prahy dosud nedoneslo.   8-o

0 0
možnosti

daveking

2. 9. 2009 20:35
Re: Skromné upozornění

Omlouvám se, máte pravdu. Je to konec demokracie v Čechách, na Moravě, ve Slezsku, na Hané, na Chodsku i na Valašsku. Ale teď vážně, v roce 1992 jsem znechuceně z politiky odešel a 17 let učím svoji milovanou matiku, chemii a fyziku. Myslím, že dobrý kantor udělá pro tuto zemi za jeden rok víc než 200 poslanců za celé funkční období. A nikdy bych se do politiky nevracel, kdyby zde byla strana, kterou bych mohl s čistým svědomím volit. Protože ale stav je takový, jaký je, nezbývá nic jiného než se politiku pokusit změnit. A to, jak snad chápete, nejde jinak než s novou politickou politickou stranu. Ale jinak s Vámi naprosto souhlasím, stav, který je zde dnes, má své kořeny již v nedokončené očistě naší republiky od gaunerů v 90. letech.

S pozdravem

David Štěpán

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

2. 9. 2009 17:39
.

Pokud jsou v SDŽ všichni takhle chytří, tak potěš (_!_) ...

Problém, který Klaus a ostatní melody boys řeší, není pokus o obcházení demokracie, ale v tom, že Rychetský a jeho squadra mají v hlavě nas_áno, a pokoušejí si usurpovat práva, jež im nenáleží.

Na zákoně o zkrácení funkčního období není nic, co by bylo v rozporu s ústavou, nebo jehož důsledky by narušovala nezadatelná ústavní práva kohokoli. Nejsme v právním systému anglosaských zemí, aby soudce měl zákonodárnou moc, a v případě podobných hlupáků, jako je Rychetský, Lněnička a další justiční zmetci, je na místě říct - naštěstí.

0 0
možnosti

daveking

2. 9. 2009 18:10
Re: .

No to je síla! Příště, než začnete něco psát či hovořit, požádejte manželku, aby Vás vzala za ruku a vodila Vás po poli. A bude pohnojíno.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 9. 2009 17:13
UŽ JE TO TADY

Co??? No přece NORMALIZACE. Už politici velí ústavnímu soudu. Jsme na konci snažení o demokracii.

0 0
možnosti
KA

karel60

2. 9. 2009 16:23
Díky.

Už vím koho NEvolit. SDŽ.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS