Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

roztomilyclovek

14. 6. 2011 9:27
Možná

by bylo dobré, pane autore, postavit u Rozvadova vozovou hradbu, členstvo vaší kujebácké partaje by se mohlo ozbrojiti cepy a sudlicemi, vaše BOBO by si mohla odhaliti hruď ja''ko správná revolucionářka a ty odporné Bavory, Němce, Sudeťáky na naši posvátnou půdu nevpustiti. De*bilové!

0 0
možnosti

daveking

14. 6. 2011 13:15
Re: Možná

Zajímavé, takže Bavoři nejsou Němci? Ale jinak bych si na rozdíl od vás nedovolil napsat, že jsou to De*bilové, ale když myslíte, tak ano.

0 0
možnosti

philipe

13. 6. 2011 23:14
pokračování

nesvobodné. Je tomu naopak. V ostatním Německu vládne více-méně solidní demokracie, v bavorsku však pokrytectví, lež, podraznictví a vzrůstající Ausländerfeidlichkeit. Bavoráci nenávidí dokonce i severní Němce, protože cíti instiktivně svou podřazenost. Sudeťátský bastard Edmund Stoiber, bývalý bavorský hejtman, svou nenávist k Čechům ani neskrýval, dával ji demontrativně najevo. Jeho žena pochází z Chebu a prý ji bylo "hrozně" ublíženo, když Češi právem vyháněli proradné sudeťáky z území ČSR. Radil bych ve smyslu autora článku, aby čs. vláda křivému psu Seehoferovi dala jasně najevo, že jako turista je vítán, jako bavorský hejtman a zástupce sudeťáků je persona non grata. Nemám Klause v lásce ale s jeho antiněmeckou politikou naprosto a bezvýhradně souhlasím. A na toho sklerotického knížecího smraďocha si dávejte pozor, je to zaprodanec, kterému není radno věřit.

0 0
možnosti

philipe

13. 6. 2011 22:49
Pan Horst Seehofer je...

bavorský křivák, kterému samotní Němci nevěří ani slovo. Tři čtvrtiny bavoráků mají pokřivený charakter, jsou prolhaní a zákeřní. Hlavně ta starší generace, 55 a starší. Je to dáno jejich dějinami a tyto charakterové vlastnosti jsou bohužel hluboce zakořeněny v každém bovorském horalovi. Ještě koncem 19. století stálo v něm. učebnicích dějin o bavorácích: "diebisches, räuberisches und verlogenes Volk am Rande der Alpen". Přeloženo: "zlodějský, raubířský (nebo zbojnocký) a prolhaný národ na okraji Alp". To se učilo na školách v severním Německu. Ovšem toto zhodnocení se nevztahuje na všechny obyvatele ve "Freistaat Bayern". K bavorákům byli přečleněni i Frankové (Ober-, Mittel- und Unterfranken), Schwaben a obyvatelé horního Falcka (Oberpfalz). To nejsou takoví neadertálci jako ti přiboudlí bavoráci ale trpně souhlasí s tím, že patří do Freistaat Bayern. Už to samotné označení Freistaat (svobodný stát) svědčí o chorobném pojetí demokracie. Jsou snad ostatní něm. země, celkem 16, ...

0 0
možnosti

ivole

21. 6. 2011 21:50
Zu ihrem Auswurf

so eine Scheiße habe ich in meinem Leben nicht gelesen. Sie werden an ihrem Hass ersticken !

0 0
možnosti

Karel2002

13. 6. 2011 20:26
Prosím hlavně vykopnout z vlády

miláčka mládeže Schwarzenberga, zastupuje zájmy sudetských Němců v ČR a netají se tím, že jim bylo ublíženo. Taky má starost o kosovskou drogovou mafii, té taky bylo ublíženo. A samozřejmě je mu hrozně líto firmy Diag Human.

0 0
možnosti

Jirka1938

13. 6. 2011 20:23
Cekam

na prispevky, nehrdych Cechu, ritolizu (at uz prozapadnich ci provychodnich) a nohsledu a jejich haneni ceske historie a vynaseni tech "poskozenych sudetaku.

0 0
možnosti

carolusI

13. 6. 2011 20:12
Naprosto souhlasím

Já mám Bavorsko skoro za humny a musím jen potvrdit, že sudeťaci se tu už zase rozlézají. A to ještě hrozí, že spekulanti, kteří tu skoupili zemědělskou půdu,čekají jen na to, až budou mít možnost jí němcům legálně prodat. Němci si prostě pokoj nedají. Co se jim nepovedlo ukrást ve válce, to se snaží získat jinak. A u nás je plno hlupáků, kteří jim v tom pomáhají.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS