Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K53a51r17e94l 53R24a55d91a

27. 8. 2013 10:53

Nejsem obdivovatelem ani Klause ani Zemana. A o jejich schopnosti řešit současné problémy si nedělám iluze. Ale článek pana Steigerwalda je mlácením prázdné slámy. Z celého textu křičí jen jedna nevyslovená myšlenka. ,,Kníže je naše spása a všichni ostatní jsou špatní."  Neberu nikomu jeho názory, ale pokud je chce vnucovat ostatním, bylo by třeba to dělat poněkud profesionálněji. Voliči zas až tak hloupí nejsou a volbou Zemana si vybrali ze špatných řešení to nejméně špatné. Že to část inteligence nemůže skousnout je tak trochu směšné. Uražená ješitnost není dobrým rádcem.

0 0
možnosti
PK

P61e80t71r 36K89u78h25n

27. 8. 2013 10:48

Není to snad glosa pro MF? Je. Kdo vlastní MF? Andrej. A hceš li dostat zaplaceno...Ostatně Steigerwaldův komentátorský souputník Komárek to pojal ještě pregnantněji...

0 0
možnosti
SB

to je zase křiku - prostě si jakýsi provinční škrabálkovský nýmand Steigerwald chtěl zasloužit gáži, tak napsal lehce postradatelnou angažovanou slátaninu.............jen tím ukázal sám sebe jako uraženého křupana - takže normál stav a jede se dál ;-)

0 4
možnosti
PK

P20a97v54e16l 34K97u66l91a

27. 8. 2013 10:12

"jakýsi provinční škrabálkovský nýmand Steigerwald" - to o vás řeklo víc, než by vám bylo milé, kdybyste myslel :-/

3 0
možnosti
JL

Člen Suverenity Jany Bobošíkové.;-D (spadl z hrušky na znak)

4 0
možnosti
PK

P52a36v96e68l 20K25u85l41a

27. 8. 2013 8:30

Podle vašeho vyjadřování bych řekl, že Steigerwald je mnohem lepší komentátor, než vy kantor.:-/

6 1
možnosti

Už název článku pana Steigerwalda je naprosto vyčerpávající a vše obsahující, takže dalšího rozboru nebylo ani třeba. Ovšem jak jste zahrnul dvě naše hvězdy mezi osobnosti jako de Gaulle či Adenauer atd. to už bylo přímo legrační, vlastně tři osobnosti, protože Václav Havel, který provedl okamžité smíření se všemi estébáky a komáry, ten si s nimi taky nemá co vyčítat

0 1
možnosti
Foto

Dvě poznámky :

Vytržením vět z kontextu a svým komentářem k nim lze zdiskreditovat jakýkoli článek.Za druhé - když tak vtipně a s despektem parafrázujete jméno novin, proč diskutujete na jejich serveru. Já například Halo Noviny nečtu ( styděl bych se ke koupit) a tudíž se k nim nevyjadřuji.

Ještě třetí glosa jaksi navíc - končí prázdniny, bude třeba se věnovat matematice, chemii a na politiku nezbude tolik času.:-)

7 2
možnosti
Foto

S autorem lze nebo není nutno souhlasit, nicméně Vaše argumentace, pane Sekle, je dost ubohá, zřejmě jako Vy sám.

1 2
možnosti
PV

Divím se vám, že se zabýváte touhle novinářskou nulou, jestřábem Steigerwaldem, který ve své zaslepenosti nemá potuchy o dění, hýbajícím naší vlastí. A to dlouhodobě. Článek jste napsal ovšem pěknýR^, docela přesně pojmenované - co by kdyby - se pan tuneldědek vrátil do vysoké politiky.

4 2
možnosti
Foto

Pane Petře z Vysočan, ten jestřáb je výborný ! Novinářská nula taky není špatná. Dodám střelivo : póvl, idioti , v žoldu imperialistů, ve jménu pracujícího lidu, jestřáb býval často z Voltstrýtu.....,na souši i na moři , pobijeme agresoři....kdo stojí na chodníku, nebuduje republiku ( kterou si rozvracet nedáme !!!).....;-D

9 3
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1451x
učitel matematiky, fyziky a chemie, strana DOMOV
www.volimdomov.cz

Seznam rubrik