Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)  Jak vidno zříti, Vám by se třeba líbil Gandalovič, jako min, zemědělství,nebo na stejné funkci vystudovaný dopravák Bendl. I majitel modré knížky Vondra, který za nic nemůže, na obraně, potažmo i zpěvačka Parkanová.  Josef Dobeš vězeňský psycholog, školství a asociál Drábek, výlupek všech ctností na min. práce a soc. ! Ještě si vyberte Langra(dvojnásobný doktor, ale já bych se od něj léčit nedal) na vnitro !  S vámi je to opravdu těžké, a ačkoliv jste matematik, trpíte zřejmě profes. úchylkou! Rv Teď jsem se k Vašemu článku vrátil..K Burkině-Faso, ještě dodejte jako Kalousek! Co byste chtěli, jaká bída, vždyť ještě chodíte v botách!  Rv

0 0
možnosti
Foto

Z celé společnosti se musí stát jeden úřad a jedna továrna, kde bude panovat rovnost práce a rovnost mezd. (V. I. Lenin) Kde přišel Babiš bývalý komunista na to, že se má stát řídit jako firma. Zřejmě byl premiantem na školení KSČ a teď chce uvést dávno získané poznatky v život.

0 0
možnosti
Foto

Tím, že se Babiš se dostal do vlády, má teď možnost ovlivnit úvahy o omezení podpory biopaliv, která je mnohem větší než v jiných západních zemích (a od podpory také upouští pomalu EU), Úvaha, že by u nás prošel návrh na snížení podpory biopaliv je zcela pryč. Podařilo se mu prosadit, že zemědělci budou jezdit na zelenou naftu bez spotřební daně. Budou obdělávat traktory dotovanou řepku s traktory, které však nebudou jezdit na biopaliva, ale na zelenou naftu, ze které nebyla zaplacená spotřební daň.

0 0
možnosti

Výborně, Prokázal jste, že ubohost má v našich zemích pevné základy a skvělé vyhlídky. Nevolil jsem ANO.

1 2
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1451x
učitel matematiky, fyziky a chemie, strana DOMOV
www.volimdomov.cz

Seznam rubrik