Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... sim Vás, nehledejte nic "mezi řádky" ! Zvolte jiné informační zdroje. Jste se pak mohl na blogu vyjádřit jedinou větou ...."Nevěřím oficiálním českým médiím a proto využívám jiné prameny k získávání objektivních informací" !  Se podívejte, jaké peklo jste rozpoutal v diskusi;-) !!! 

..... áááá, opět sejeme bouři, voláme do lesa ..... až se ucho utrhne, Březen - na Krym vlezem, Duben - v Pobaltí budem, ...... Květen - v EU je to samej kretén, etc.etc. Máte to vůbec zapotřebí ?;-D

0 0
možnosti
ZK

Z32d91e20n95a 43K46o43č57í

23. 4. 2014 16:46

Že už opět musíme hledat pravdivé informace mezi řádky, je svatá pravda.;-(!!

4 0
možnosti
AT

Nemusíte. Můžete si přečíst jiné informační zdroje (dokonce i Štěpánův blog), můžete se nechat ovlivnit ruskou propagandou, nebo americkou, můžete hltat tzv. alternativní zdoje, třeba Bendu a jeho ještírky, můžete věřit webu zvedavec, atd. A divte se, když to všechno shrnete a napíšete blog, maximálně se vám pár lidí vysměje, nikdo vás nepřijde zavřít nebo se alespoň významně zeptat Jak jsi to, soudružko, vlastně myslela?

1 1
možnosti
MR

M45i52l29a74n 15R18a13d18e22k

23. 4. 2014 16:40

nejak nechapu vas clanek, bud nechcete aby se Polsko pripravilo na to ze jelikoz drive patrilo do Tabora Miru, cili do sfery SSSR, tak jeste si na nej Kreml muze delat naroky, a nebo vam vadi ze to neni dostacujici pomoc? Nebo ze by Zapad mel vyzbrojit Ukrajinu lepe? Vzdyt Ukrajinci take vyrabi zbrane, dokonce je prodavaji Cine, kterou ujistili ze presto ze podporila Putina, budou prodavat nadale.

Prosil bych o vetsi vysvetleni.

1 1
možnosti

Ale vůbec ne. Já naprosto chápu strach Poláků z ukrajinských nacionalistů. Mají s nimi staleté zkušenosti a vědí dobře, co lidi jako byl Bandera, Melnyk nebo dříve Petljura dokážou. Ale vadí mi, když u nás nikdo nenapíše, že Poláci se nebojí Ruska (Polsko totiž nemá s centrálním Ruskem vůbec žádnou hranici), ale že se obávají ukrajinských nacionalistů.

2 1
možnosti
MJ

Bohužel , pane autore , nesouhlasím s Vámi, dobu před druhou svět. válkou mám celkem slušně prostudovanou a mohu potvrdit , že vidím jasné souvislosti v jednání Hitlera a Putina, navíc Putinovi hraje všechno daleko lépe do karet a myšlení lidí jako Vy nebo namyšlenec Klaus jsou také kapitolou sami pro sebe.

6 3
možnosti

Bylo by dobré si také prostudovat Druhou světovou válku jako takovou. Pokud nepochopíte, jakých zločinů se dopouštěli Němci na Ukrajině za vydatné pomoci vrahounů z UON, kteří vraždili Židy, Poláky, Rusy, Čechy a nakonec i Němce, nemůžete pochopit, čeho se Rusové bojí, když na Majdanu vlají rudočerné vlajky. Na rukách banderovců je krev statisíců obětí. Ale Stepan Bandera je dnes národním hrdinou Ukrajiny.

5 3
možnosti
RC

Tou mapkou jste chtel naznacit co? Ja jen ze v tech letech 1854-1017 na nasem uzemi byl uplne jiny stat. Chcete vracet historicka uzemi? Osunou se tedy Rusove z Polska, Kaliningradu a jinych uzemi, ktera v prubehu staleti patrila jinym?

Vy opravdu nevidite snahy Putina o obnovu SSSR?

3 1
možnosti

Nikoliv. Jen jsem připomněl, jak a čí zásluhou je hranice Ukrajiny taková, jaká je.

3 0
možnosti
IH

Když už používáte analogie, tak si dávejte pozor, abyste je měl ve správném gardu. Nevím o tom, že by Polsko napadlo Německo. Ale Rusko už obsadilo Krym a vojáci, co tam nebyli, dostanou vyznamenání. A čím se liší politika Ruska od obsazení Sudet nacisty?

2 3
možnosti

1) Krym nebyl nikdy ukrajinský, dostali ho darem od Chruščova v roce 1953. Chruščov byl dlouholetým spolupracovníkem Stalina a prvním tajemním KS Ukrajiny. 2) Na Krymu proběhlo referendum, které jednoznačně rozhodlo o tom, že autonomní republika Krym nechce být nadále součástí Ukrajiny. 3) Ruské základny na Krymu byly vždy, nikdo neřekl, že tam nejsou. Proč by tam nebyli ruští vojáci, když je tam základna černomořské flotily?

2 3
možnosti
AT

Ano, každý stát má výsostné právo, poslat vojáky k libovolné své hranici.

Podle vás má tedy sousední stát i jeho spojenci zůstat v absolutním klidu, když jim současně neustále vyhrožuje zásahem na jejich svrchovaném území. Když podobnou akci už před krátkou dobou provedl na jiném místě onoho svrchovaného státu. Když jeho státní příslušníci operují na cizím území a podporují násilné akce.

Vy jste sám radio Jerevan. Vybíráte si jen to, co se vám zrovna hodí do krámu.

6 3
možnosti

Nevím, kde jste sebral informaci, že někdo vyhrožuje zásahem na svrchovaném území zřejmě Ukrajiny, že? Já jsem naopak slyšel slova bývalé premiérky, že je třeba povraždit všechny Rusy, nejlépe za použití jaderných zbraní.

4 3
možnosti
AT

A co jste čekal? Kopii plánu společného postupu ukrajinských a amerických vojáků? Nenechte se vysmát. Jestli nevíte, co je to diplomatický slovník, pozvěte vaši šéfku na sklenku, ona si to ze své novinářské praxe bude ještě pamatovat.

Vaše tzv. mainstrýýmová média pouze převzala oficiální prohlášení politiků. Toť vše. Komentářů, i těch nesouhlasných a konspiračních teorií všech druhů najdete v oficiálních i alternativních médiích dost. Pokud chcete dnešní stav srovnávat se socialistickou cenzurou, pak jste tu dobu asi nezažil, nebo úmyslně mlžíte.

P.S.: až najdete tu pravdu mezi řádky, dejte prosím vědět ať se taky zasmějeme.

3 1
možnosti

Kdyby to tak bylo, tak by to nebylo tak zlé. Pravdou naopak je, že veřejnoprávní média i hlavní deníky neposkytují informace, ale naopak "vytvářejí realitu". Je to úplně stejné jako v letech normalizace, jen s opačným znaménkem. Tehdy Sovětský svaz rozmisťoval rakety SS 20, protože "bojoval za mír". Dnes zase USA vysílají šéfa CIA, aby jednal o humanitární pomoci. Dělaj si z nás pochopitelně legraci, copak to nevidíte?

1 2
možnosti
PV

Kdyby to nebylo k pláči, jistě bychom se i zasmáli. Ale tohle jsem taky nečekal čtvrt století po vládě tzv. demokracie... To je demagogie, co?

Článek - zasloužená karma.R^

12 4
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1451x
učitel matematiky, fyziky a chemie, strana DOMOV
www.volimdomov.cz

Seznam rubrik