Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jen takovou drobnost: jak se převážně dopravují obyvatelé Libuše, Krče atd. do města?  Sdělím Vám to tajemství: převážně autobusy na Kačerov a pak metrem "C".

0 1
možnosti

Panu Štěpánovi bych poradil, aby si alespoň jednou na vlastní kůži vyzkoušel jet ráno z Jesenice autobusem na stanici metra C Budějovická. Myslím, že by mu došlo, proč je potřeba stavět trasu D a hlavně proč je potřeba, aby existovala konečna metra D u Vestce (tzv. Depo Písnice).

Každopádně pokud tenhle blog čtou lidé z Prahy 4, tak se partaj DOMOV stala právě v tuto chvíli ABSOLUTNĚ NEVOLITELNOU.

Primátor Hudeček je neštěstím pro Prahu. Ale nikoli proto, že chce stavět trasu D. Spíš proto, že ještě s tou stavbou nezačal.

0 0
možnosti

Pane Šejno, aniž bych jakkoliv zpochybňoval problém s dopravou z Jesenice, dovolím si jen podotknout, že městská část Modřany, má 6x více obyvatel než Jesenice.

0 0
možnosti

No tak teď už vím, že Vás a vaši partaj volit nebudu. Jen neobyčejné a tupé hovado může bojkotovat plánovanou výstavbu trasy D. Kdybyste ovládal alespoň částečně cosi, čemu se říká logické uvažování, tak byste věděl, že lidé z oblasti Libuše, Písnice, Lhotky a Krče jezdí trasou metra C už dnes. Rozdíl je v tom, že nastupují na Kačerově nebo na Budějovické a než tam dojedou, tak se plácají v desítkách přeplněných autobusů. A právě tyto autobusy by měla trasa metra D alespoň částečně nahradit.

To je ale nad Váše mentální schopnosti tohle pochopit.

1 0
možnosti

Pane Šejno, vy zřejmě, tedy zcela zřejmě, nejste schopen pochopit přečtený text. Naprosto jsem nenapsal, že by se trasa D neměla budovat, ale je třeba začít od přestupní stanice s trasou A ( Náměstí Míru ) a tak teprve udělat bypass přes Náměstí Bratří Synků a teprve potom protáhnout trasu D přes Pankrác na Prahu 4. Jinak totiž hrozí kolaps na stanici Pankrác, kde se sjedou dvě trasy z Jižního města.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS